Kızıltaş Köyü Necibe-Ahmet Coşkun İlkokulu
Kızıltaş Mahallesi Gevaş/ VAN

VİZYON

VİZYONUMUZ Bu günü dünden,yarını bu günden güzel kılarak geçmişini ve geleceğini sahiplenen,elde ettiği başarıyla kaliteli bir eğitim yuvası olmak.

MİSYON

OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, insani ve ahlaki değerlerle donanmış, yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Normal öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda eğitim-öğretim 8:30-14:20 saatleri arasında yapılmaktadır. Öğlen arası 11:50-12:50 saatleri arasıdır.

Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.

Okulumuz Van il merkezine 39 km ,Gevaş ilçe merkezine 15 km dir.

MAHALLE