Kızıltaş Köyü Necibe-Ahmet Coşkun İlkokulu

Vizyon: VİZYONUMUZ Bu günü dünden,yarını bu günden güzel kılarak geçmişini ve geleceğini sahiplenen,elde ettiği başarıyla kaliteli bir eğitim yuvası olmak.

Misyon: OKULUMUZUN MİSYONU: Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, insani ve ahlaki değerlerle donanmış, yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Okulumuzda eğitim-öğretim 8:30-14:20 saatleri arasında yapılmaktadır. Öğlen arası 11:50-12:50 saatleri arasıdır.
Isınma: Okulumuz kaloriferle ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gevaskiziltasio.meb.k12.tr

Adres - Kızıltaş Mahallesi Gevaş/ VAN

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - MAHALLE

Adres - Kızıltaş Mahallesi Gevaş/ VAN

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezine 15 km uzakta olup ulaşımı okuldaki öğretmenlerimizin araçları ile yapılmaktadır.10 dk da ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Van il merkezine 39 km ,Gevaş ilçe merkezine 15 km dir.